mynewspapers.net

Hur man balanserar en mat bricka på en restaurang

Hur man balanserar en mat bricka på en restaurang


Om du någonsin har arbetat på en restaurang eller till och med ätas i en, du är bekant med hur upptagen och vägde ner servitörer och servitriser kan bli när transporterar brickor med mat till beskyddare. En obalanserad bricka kan vara ett problem inte bara för säkerhet vänta personal, men kan också resultera i en förlust av mat och pengar för restaurangen själv. Lämplig utbildning kan ge mat service arbetstagare med kunnande att balansera och bära brickor med minimal risk.

Instruktioner

• Undersök facket innan du använder den. Se till att det är torr och fri från någon typ av brister, såsom varelse böjd ur form, som kan resultera i din oförmåga att ordentligt för att balansera facket.

• Placera tyngre föremål nära centrum av facket, som rekommenderas av Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Hålla plattor platt på ytan av facket. Ladda alla objekt så att de är jämnt fördelade och balanserad.

• Hantera vikten av facket genom att bära bara vad du är fysiskt omöjligt att hantera i en resa. Mer plattorna att du bär på din bricka, större stress på dina muskler och axlar-- och desto större svårigheten att balansera facket.

• Bära mindre fack så att de är balanserade på armen och handen. Hålla din skuldra, hand och arm i en neutral eller bekväm position. Hålla facket nära din kropp.

• Bär större brickor så att huvuddelen av lasten är stöd över axeln, som rekommenderas av WorkSafeBC. Använda båda händerna för att balansera facket och lagt till stöd för. Upprätthålla handlederna i en neutral position genom att greppa den yttre kanten av facket.

• Växla händer när transporterar brickor för att förebygga utmattning som kan minimera din förmåga att ordentligt för att balansera brickor.