mynewspapers.net

Hur man bakar trakteringen för diabetiker hund

Hur man bakar trakteringen för diabetiker hund


Hundar kan diagnostiseras med diabetes precis som deras ägare. När sjukdomen uppstår i ditt husdjur, det kan hanteras med kost, motion och läkemedel, bara som mänsklig behandling. Det är viktigt att övervaka diabetiker hundens matvanor och begränsa dess kolhydrater och socker intag. Om du är osäker på innehållet i förpackade hund trakteringen, finns det några recept som du kan göra själv för din diabetes sällskapsdjur.

Instruktioner



Blanda hela vetemjöl och havre i en stor bunke. Tillsätt kanel, muskot, bakpulver och bikarbonat. I en separat skål, blanda ihop äggen och raps. Tillsätt mosade pumpan och vanilj. Kombinera våta blandningen med de torra ingredienserna.



Värm ugnen till 176 grader C. Häll blandningen i små muffin burkar och grädda i cirka 25 minuter. Infoga en tandpetare i centrum av en av muffins; om det kommer ut ren, är muffins genomkokta. Du kan ge din hund en muffin varje dag för en behandla.



Blanda 1 dl vetegroddar med två barnmatsburkar någon smaksatt med kött. Bilda en deg och rulla till små bollar. Lägg bollarna på en plåt och använda en gaffel för att platta till dem. Grädda i 350 i cirka 20 minuter. Eftersom barnmat har ingen tillsats av salt eller socker, dessa hund cookies inte bara kommer att vara hälsosamt för din diabetiker hund, de kommer att ha en tilltalande kött smak också.