mynewspapers.net

Hur man bakar Rose Art modellera

Hur man bakar Rose Art modellera


Rose Art är en populär konst- och hantverk märke som producerar ett brett sortiment av material, såsom pennor, akvarell färg och modellera. Vanlig lera måste eldas i en ugn när det är klart att hålla formen (detta torkar ut lera, härdning det). Dock behöver modellera inte de extremt höga temperaturerna på i ugnen, så det är möjligt att baka leran i ditt hem kök.

Instruktioner

• Värm ugnen till 150 grader Celsius (300 Fahrenheit). Ta bort alla kastruller och stekpannor från ugnen. Leran avger rök som följer kastruller och stekpannor.

• Placera modelleran på en plåt och Ställ in den i ugnen. Placera den på den nedersta hyllan i ugnen för att ge mer utrymme ovanför. För att förhindra att lera fastnar bakplåt, placera bakplåtspapper på en bakplåt. När du är klar, det är säkert att använda bakplåt för matlagning igen, bara tvätta bort med varmt vatten och diskmedel.

• Vänta minst 20 minuter och kolla på lera. Tryck på Rose Art lera för att se om det är fortfarande mjuk. Större, tjockare lera bitar tar längre tid att baka, så om leran är fortfarande mjukt sätt den i ugnen.

• Kontrollera lera var 10 minut tills hela är svårt. En gång hårt, ta bort det från ugnen och låt den tid att svalna.