mynewspapers.net

Hur man bakar lowcarb Muffins

Hur man bakar lowcarb Muffins


Låg carb diet är ett mycket effektivt sätt att gå ner i vikt. För att upprätthålla denna vikt förlust har dock dieters att eliminera de flesta bröd och bröd-baserade livsmedel från kosten. Även efter att du uppnått dina mål som du fortfarande inte kan njuta av många bröd eftersom de är hög i kolhydrater och kommer att orsaka pounds stapla tillbaka på. Det bästa sättet att ta itu med denna aspekt av lowcarb diet är att ersätta high-carb livsmedel med lowcarb versioner av samma mat. I denna artikel, kommer att vi diskutera hur man bakar lowcarb muffins.

InstruktionerVärm ugnen till 176 grader C.

Hur man bakar lowcarb Muffins


Linje muffin burkar med muffin pappersmuggar. Detta kommer att göra muffins lätt att ta bort från pannan efter gräddning.Blanda mjöl, bakpulver och salt. Använda sked för att blanda dem så att de torra material inte flyger överallt.Blanda i ägg, smör, vatten och sötningsmedel. Blanda smeten tills är släta och även i färg och konsistens.

Hur man bakar lowcarb Muffins


Ösa en full skopa av smeten i varje muffin cup. Detta ska fylla varje kopp om 2/3 full.Grädda i 15 minuter. De görs när muffin är fast och fjädrar tillbaka till touch.