mynewspapers.net

Hur man återställer Toner chipet på en Samsung CLP-300

Hur man återställer Toner chipet på en Samsung CLP-300


Om du har nyligen påfyllda skrivaren Samsung tonerkassett och nu måste återställa chip för att få skrivaren att erkänna dina tonernivåer, är ett sätt att göra det att återställa toner chip med en elektronisk anordning. Även denna metod kan göra det möjligt för dig att inte köpa en ny toner chip, måste du köpa toner Återställ enheten, vilket kan vara ganska kostsamt och svårt att hitta. Ett alternativ är att köpa och installera en ny tonerkassett chip för bara några tior. Eftersom skrivaren Samsung CLP-300 anses en ekonomi-skrivare, och Återställ enheten kan kosta hundratals dollar, är byta chip det mest ekonomiska sättet att gå.

Instruktioner

• Köpa en ersättare toner chip från en online-återförsäljare som 123 Refill eller InkFilling (se resurser). Du behöver ett kredit- eller betalkort kort att beställa ersättning toner chip. Ersättning marker normalt kostar £1.90 till £3. Om möjligt, Beställ din ersättning chip när du beställer din toner refill kit (vanligtvis finns från samma återförsäljare) så att du spara lite pengar på frakten.

• Ta bort din tonerkassett från skrivaren. Leta upp chipet på tonerkassetten.

• Skala stöd av den nya ersättare chipet och hålla fast den ovanpå den gamla chipet. Enligt UniKit, bör du inte ta bort det gamla chipet, eftersom det är smält att tonerkassetten.

• Placera tonerkassetten tillbaka i skrivaren. Testa skrivaren för att se om det fungerar.

• Köpa en toner Återställ enheten, om du inte är orolig för pengar och inte sinne investera mer än vad du betalat för själva skrivaren. Kolla online detaljhandeln tider som Amazon eller AliBaba att hitta en toner återställa enheten. Några av de återförsäljare som anges där kan inte vara seriös eller igenkännlig, så för på din egen risk.

• Ta bort tonerkassetten från skrivaren.

• Stäng tonern återställa enheten till "på" läge. Piggarna som sticker ut ur anordningen in i motsvarande hål på toner chip. Leta efter Återställ enhetens indikatorn till grönt, signalering att toner chipet är återställt.