mynewspapers.net

Hur man återställer nyckeln FOB fjärrkontrollen förrätt

Hur man återställer nyckeln FOB fjärrkontrollen förrätt


Om du nyligen har ändrat batteriet i din fjärrkontroll remote bil förrätt eller om det har upphört att arbeta kan ha fallit ur synk och behöver återställa eller omprogrammeras. Beroende på vilken typ av bil du har och vilken typ av fjärrkontroll remote bil börja du har, kan denna process variera. Om de allmänna omplanering anvisningarna inte fungerar för dig, prova de föreslagna felsökningsalternativ att återuppta njuter av bekvämligheten med denna teknik.

Instruktioner

Återställa en fjärrkontroll Remote bil förrätt

• Samla alla fjärrkontroll remote bil förrätter för din bil, om du bara har en. Få i förarsätet på bilen och se till att alla dörrar är ordentligt stängda.

• Sätt in din nyckel i tändningslåset förvandla det till "På" läge---precis innan faktiskt starta bilen, lamporna ska aktivera. Tryck och håll "Lås"-knappen på din fjärrkontroll remote bil förrätt för en sekund. Vrid din nyckel till "Off" läget---bil lamporna skulle vända bort. Göra detta inom fem sekunder att vrida nyckeln till läge "På" och inte ta bort nyckeln när du har stängt det till "Off" läge.

• Upprepa steg två tre gånger, för sammanlagt fyra cykler. På den fjärde cykeln, bör lås göra ett ljud när du sätter nyckeln till "På" läge, signalering avlägsen fob har gått in i programmeringsläget. Tryck och håll "Lås"-knappen på nyckeln i tändningslåset och någon ytterligare fjärrkontroll remote bil förrätter du kan ha. Vrid nyckeln till läge "Off". Göra detta inom tio sekunder att vrida nyckeln till läge "På" för fjärde gången.

• Ta bort nyckeln från tändningen. Steg ur bilen, stänga dörren och testa din fjärrkontroll remote bil förrätt för att kontrollera om det har återställts. Upprepa processen, om nödvändigt, men om det fortfarande inte prova felsökningsalternativ.

Felsökning

• Kontrollera din fjärrkontroll remote bil förrätt batteri. Byt ut det om din inte säker på om det fungerar och testa fjärrkontrollen. Om batteriet inte är problemet, Fortsätt med nästa steg.

• Rådgör med din fjärrkontroll remote bil förrätt bruksanvisning. Om du har förlorat det, gå till Program din Remote hemsida. Här hittar du en databas av hundratals fjärrkontroll remote bil förrätt instruktionsböcker gratis för dig att konsultera. Surfa på hemsidan för en exakt matchning till fjärrkontrollen, den modell som du själv kan ha mycket specifika nollställa instruktioner.

• Kontrollera bilens instruktionsbok. Om du har missriktad det, gå till ägarens Manual källa webbplats. Här kan du hitta hundratals ägarens manualer. Det finns en chans att du kommer att kunna hitta återställa instruktioner för din remote bil där.

• Ring din återförsäljare och fråga dem för instruktioner om hur du återställer din fjärrkontroll remote bil förrätt över telefon. De kan be dig att ta bilen in för ett servicebesök, där de kommer att återställa bilen remote för dig. Några bil fjärrkontroller är tillverkade på ett sådant sätt att endast återförsäljarna kan återställa dem. Förbereda för en serviceavgift.