mynewspapers.net

Hur man återställer MSL på en Kyocera 5135Varje mobiltelefon har en kod för MSL. MSL eller övervinna subvention låsa koden används Tether en enhet till ett visst nätverk så det inte kan användas på en annan. Detta kallas låsa telefonen. Bara den trådlösa leverantören har MSL koden för en viss telefon. Detta gäller också för Kyocera 5135. Ändra den 5135 MSL nummer, måste du vända telefonens trådlösa leverantör.

Instruktioner

• Kontakta kundservice för den 5135 trådlösa leverantör. Ange i avsikt att återställa telefonens MSL kod.

• Svara på frågor den trådlösa leverantören kommer att ha. Eftersom MSL koden kan låsa eller låsa upp 5135 för användning på andra nätverk, vill de veta om telefonens historia, modell och serienummer samt personlig information att kontrollera att du är den rättmätiga ägaren av telefonen och att den inte har blivit stulen.

• Betala några avgifter i samband med återställa MSL koden. Om återställa koden för att sluta eller börja med den 5135 nätverksprovider, kommer det sannolikt att vissa avgift att inleda eller avsluta ett kontrakt, beroende på villkoren för viss tjänstavtalet. Om du inte ändrar leverantörer av trådlösa eller använder MSL koden till låsa upp telefonen, det förmodligen inte kommer att bli en avgift. Allt beror på det trådlösa nätverket 5135 användningsområden och de avtal som träffats med nätverket.