mynewspapers.net

Hur man återställer motion sensor lampor

Hur man återställer motion sensor lampor


Motion sensor lampor, som automatiskt slår på när någon är inom sensorns räckvidd, är effektiv säkerhet tillägg till utsidan av ett hem. Eftersom de upptäcker strålningsvärme från ett objekt, en mängd olika faktorer---även blad och små djur---kan utlösa rörelsesensorn. Återställa sensorn är därför ibland nödvändigt så att lamporna fungerar korrekt.

Instruktioner

• Leta upp växeln bredvid din rörelse detektor lampor, stänga av det i minst 30 sekunder och sedan aktivera det igen. Detta återställer vanligen sensorn på de flesta modeller. Vissa modeller kan kräva att hålla växeln off för minst en timme. Se din bruksanvisning om du är osäker på hur länge för att hålla din rörelse detektor lights off.

• Hitta effektbrytare inne i ditt hem om föregående procedur inte nollställa din rörelse detektor lampor. Circuit breakers är oftast inuti en elektriska panelen i källare, vind eller verktyg. När du hitta växlarna brytare, stänga av dem i minst 30 sekunder och sedan aktivera dem tillbaka på att återställa din motion sensor lampor.

• Leta upp växeln på din rörelse sensoren och sätta den i "TEST" position. Denna växel ligger vanligen på undersidan av din rörelsesensor. Med hjälp av en skruvmejsel, leta upp känsligheten justering spaken och flytta den till "MEDIUM" nivå. Om justeringen känslighet inte är markerad med nivåer, vrid skruven till halvvägs läget.

• Kontrollera omkopplaren på väggen bredvid din motion sensor lampor och kontrollera att den är på. Lamporna kommer att gå på i 30 sekunder och sedan gå ut.

• Flytta rörelse detektor huvudet till området du vill upptäcka rörelse. Kontrollera lamporna. Om någon av dem är lös, rotera dem medurs för att dra åt dem. Stå vid den bortersta punkten detekteringsområdet se om lamporna aktiveras.

• Kontrollera lampan ställning om det ljust eller lampor slocknar när detektorn är i "TEST"-läge. Flytta lamporna och sikta dem från detektorn. Tillåt inte att närmare än en 1/2 tum från detektorn lyktornas. Vinkel lamphållare något nedåt för att slippa dem fylla med vatten under regnsäsongen. Om lamphållare fyller med vatten, kan det orsaka en kortslutning och minska din rörelsesensor effektivitet.