mynewspapers.net

Hur man återställer den Radio koden för en Honda Odyssey

Hur man återställer den Radio koden för en Honda Odyssey


Radion koden är en säkerhetsfunktion som utrustat på Honda Odyssey avsedda att förhindra radio stöld. När radion är bort eller frånkopplad från bilbatteriet kräver radion tillförsel av en särskild kod för att fungera. Återställa denna kod är en enkel process, men det kräver att du först bestämma lämplig kod för din särskilda radio. Processen för att fastställa detta blir lätt eller svårt beroende på om du fortfarande har tillgång till fordonets Servicehandbok.

Instruktioner

• Bestäm radio kodnummer. Kodnummer radio är vanligtvis fyra eller fem siffror lång och finns i fordonets Servicehandbok. Om du inte längre har tillgång till tjänsten manuellt måste du hitta radions serienummer. Serienummer kan hittas genom att ta bort stereon från instrumentbrädan och titta på radions bas. När du har serienumret, kommer att du behöva ringa en Honda återförsäljare och ha dem hämta din radio kod baserad på detta nummer.

• Slå på bilen. Radion ska visa ordet "koden".

• Ange radio koden genom att trycka på radioknapparna förinställda som motsvarar siffrorna i koden. Du bör höra ett pipljud när det sista numret har förts in. Detta anger att koden har registrerats korrekt och radion ska börja fungera som vanligt.