mynewspapers.net

Hur man återställer bläckpatroner i en HP-skrivare 2355

Hur man återställer bläckpatroner i en HP-skrivare 2355


Återställa bläckpatronerna är ett vanligt felsökning steg för skrivare. Om dina dokument inte skriver ut korrekt eller skrivaren HP PSC 2355 stannar inser bläck, behöva du förmodligen återställa patronerna. Utför denna uppgift innan man tar till andra kostsamt eller tidskrävande alternativ, som ersätter patronerna helt eller justera skrivarhuvudena. Du måste dock vara noga med att återställa patronerna ordentligt för att undvika skador på din PSC 2355.

Instruktioner

• Öppna den främre luckan på skrivaren för att komma åt bläckpatronerna. Det ligger ovanför pappersmagasinet och lås på plats en gång öppna. Bläckpatronerna använder en motor mekanism för att automatiskt dra ut på en bricka från höger sida av enheten. Kontrollera att skrivaren är inkopplad. Försök inte att tvinga kassett facket ut för hand. Du kan behöva vänta några sekunder för den att flytta.

• Tryck ner försiktigt på färgbläckpatron, som ligger på vänster sida av facket. Dra ut mot dig för att ta bort den. Upprepa denna process för den svarta patronen till höger.

• Skjut färgpatronen tillbaka in i vänster sida av facket. Driva på det tills du hör det klickar på plats. Upprepa för den svarta patronen, denna gång med rätt plats. Kontrollera att du satt varje patron tillbaka på rätt plats. På framsidan av varje patron har en etikett som identifierar färg om du får patronerna blandas ihop.

• Stäng åtkomstluckan skrivare. Bläckpatron facket kommer att glida över till höger automatiskt när du stänger skrivaren. Försök inte att flytta den över dig själv.