mynewspapers.net

Hur man återställer 2002 Honda Accord Stereo koden2002 Honda Accord EX radio systemet har en stöld säkringen huvudnummer som låser i radio om det blir kopplas bort från strömkällan. Ta bort radion eller förlorar batteriet orsakar det att låsa. Bara radion ursprungliga låsa upp koden kan återställa den. Koden ingick ursprungligen i instruktionsboken på ett kort som visar både radions serienummer och Återställ koden. Om du inte längre har kortet, kan du få radions låsa upp koden från en Honda återförsäljare.

Instruktioner

• Har din radio upplåsningskod redo att mata in. Om du inte hittar den i din bruksanvisning, ringa en Honda återförsäljare eller gå Honda ägare länk hemsida (se resurser) för att få det - skriva ner det för säker förvaring. Den Honda ägare länk webbplatsen är en informativ webbsida som tillhandahålls av Honda--e-post registrering och fordonets identifieringsnummer (VIN) krävs att hämta koden.

• Förvandla din Accord nyckel till tillbehör position eller starta motorn. Vänta tills radion visar "Koden".

• Ange fem-siffriga upplåsningskoden med preset buttons, som är märkta en genom sex. Radion börjar spela om du skrivit in rätt kod.