mynewspapers.net

Hur man åter fixar ett gips tak

Hur man åter fixar ett gips tak


Efter år av plikttroget serverar dig, kan du slå upp för att hitta att ditt gips tak börjar samla sprickor och divots. Innan du börjar få panik om kostnaden för reparationer, ta ett djupt andetag. Nytt fastställande gipstak är en relativt enkel uppgift och bara några timmar kan förvandla ett fult till ett tak som du inte kommer mind stirra på i ytterligare några år.

Instruktioner

• Lägger ut ett damm i området där du planerar att göra reparationer. Ställ in ett steg en stege till en höjd som gör att du enkelt kan komma åt taket. Sätta på skyddsglasögon och en skymning mask för att skydda dig under jobbet.

• Öppna gips sprickorna bredare, en scoring verktyget. Helt enkelt ta bort fjällning bitar av gips som kör längs sprickor, att ge dig tillgång till sprickor under reparation.

• Dammsug bort några bitar av gips och allt damm, använda shop vakuum. Se till att grundligt suger bort alla rester från inom alla sprickor.

• Mix gemensamma förening tills alla klumpar försvunnit. Blanda föreningen tills den har en medelkonsistens, tjocka gemensamma förening kommer att bli svårt att arbeta med samtidigt tunna gemensamma förening kommer att droppa på dig.

• Skopa upp gemensamma förening på din 8 tum tejpning kniv. Sprida fogmassa över ytan av sprickan och tryck in den i sprickan tills sprickan är helt fyllt med förening. Skrapa bort eventuella överskott förening från Takets yta.

• Tillåt gemensamt förening att torka helt. Sand sammansatta smidigt med en slipning svamp. Om du planerar att måla taket, använda en latex primer för att prime den fasta området.