mynewspapers.net

Hur man äter en spirande kokosnöt

Hur man äter en spirande kokosnöt


När en kokosnöt gror, köttet innanför skalet mjukar upp och ändras för att föda det växande trädet. Att mjuka, svampiga kött kallas kokos bröd. Traditionellt äts färska och rå, den har en söt smak som är unik för placeringen av kokos trädet. I Västindien där kokosnötter är rikligt, anses kokos bröd vara en delikatess. Den bästa källan till kokos bröd är spira kokosnötter kransnedläggning på baserna av träd, ungefär fyra månader efter de faller. Köpta kokosnötter är osannolikt att spira.

Instruktioner

• Plocka en kokosnöt med ett intakt skal med ett skott som är mer än 1 1/2 fot lång. Undvika kokosnötter som rotas delvis.

• Ytterskal kokos med en vass hacka, spade eller machete. Göra nedskärningar nära huvudet av kokos. Vrid bladet något för att lossa skalet. Hålla nedskärningar och vrida tills du gratis små segment som du kan dra iväg med din hand.

• Spricka kokos öppna längs sömmen som går mellan två av ögonen. Hit sömmen upprepade gånger med baksidan av en machete (eller rock) tills kokos sprickor öppen.

• Gröp ur kokos bröd och äter det vanligt, eller blanda den med glass, andra frukter eller en öken sås.