mynewspapers.net

Hur man arrangerar en vacker soffbord

Hur man arrangerar en vacker soffbord


Dekorativt, kan ett soffbord spelas upp eller ned, beroende på utformningen av ett rum. Till exempel kommer att soffbord i ett minimalistiskt rum vara klädd annorlunda än en tabell i en lantlig stil rum. Tar tid att göra denna del av din design precis rätt kan sammanföra hela konceptet av rummet. Skapa en vacker soffbord arrangemang är lika enkelt som att ta din signaler från resten av inredningen.

Instruktioner

• Använd rätt storlek soffbordet. Ett soffbord bör vara samma höjd som sätet för soffan och inte riktigt så länge som soffan.

• Skapa ett tema att knyta soffbordet tillsammans med resten av rummet. Till exempel, om du har konstverk featuring wildlife hängande på väggen, stack några böcker på djurlivet i centrum av soffbord. Placera en staty av en fågel på toppen av böcker och lägga en burk av dekorativa fågel ägg bredvid den. Om ditt rum är shabby chic, slips ihop genom att lägga till objekt som en flisas godis skål, rustika ram och vita rosor i en målad kaffe kan.

• Variera höjden av allt du placera på bordet för att behålla ordningen från letar du statiska. Ljusstakar och vaser i olika höjder bidrar till att skapa en känsla av rörelse på bordet och gör det visuellt intressanta.

• Lager objekt i. Skiktning ger djup till bordet och ger dig större möjligheter för kreativitet. Börja med något enkelt som en bit av spetsar. Placera en utsirad spegel på spetsar och moset med en liten bukett blommor eller aromatiska ljus. Tricken till skiktning är ett udda antal objekt och lägga till oväntade objekt.