mynewspapers.net

Hur man använder Virtual DJ med hörlurar

Hur man använder Virtual DJ med hörlurar


Virtual DJ är en programvara som tillåter dig att spela och mixa ljudfiler och musik tillsammans live. Men du kan ansluta din dator till ett ljudsystem, går det att lyssna på musik genom hörlurar. Detta ger dig möjlighet att personligen lyssna på musik utan andra höra det. Använder dina hörlurar med Virtual DJ är i huvudsak detsamma som att använda hörlurar med något annat program på datorn.

Instruktioner

• Starta Virtual DJ. Du kan få programmet (om du för närvarande inte har det) på VirtualJD.com. När du installerar programvaran, kontrollerar datorn för alla tillgängliga spår av musik på systemet.

• Klicka på musikfilerna från höger om skärmen för programmet och dra dem till lägre centrala. Detta är din nuvarande mix spellista. Lägga till alla musikfiler du vill använda i listan.

• Anslut hörlurarna till "Line-Out"-porten på datorn.

• Klicka på "Play" på programmet Virtual DJ och ljud spelar genom hörlurarna. Medan musiken spelas i hörlurarna kan du dubbelklicka på ett annat spår om du vill växla vad spelar, eller du kan justera volymen från volymkontrollen i mitten av skärmen.