mynewspapers.net

Hur man använder vatten lösliga färgpennor

Hur man använder vatten lösliga färgpennor


Vatten lösliga färg pennor, även känd som akvarell pennor, är en mångsidig konst medium. De är jämförbara med färg pennor eftersom de är lätt för en artist att kontroll. Denna användarvänlighet kontroll är vad som gör dem ett bra val för barnens konstprojekt, också. Vatten lösliga färg pennor är också billiga och bärbara. Du kan skapa sofistikerade akvarell målningar, blandteknik arbete och en mängd andra projekt med hjälp av detta flexibla medium.

Instruktioner

• Använd akvarell färg pennor på vanliga ritpapper på samma sätt som du skulle använda vanlig färg pennor eller ritning pennor. Du kan rita, lager färger, lucka och cross-lucka, eller tillämpa någon annan ritning teknik som du normalt skulle använda. Torra färger kan lager och blandas, skuggning kan användas eller färgerna kan tillämpas platt. Vatten behöver inte tillämpas.

• Blöt en pappersark akvarell med en vattenfylld svamp. Även om papperet är fortfarande är våt, gäller vattenlösliga pennor till det för att skapa en blödande effekt. Med den här metoden kan du också skapa mjuka linjer.

• Skapa varierande effekter på akvarell papper med olika verktyg som en make-up remover pad, Q-tip eller en gammal tandborste. Våt i slutet av en vatten lösliga färg penna i vatten, och sedan tillämpa en sandskädda av upplösta färgen till verktyget. Du sedan skaka färgade vattnet över pappret eller tillämpa den direkt på pappret. Denna teknik ger ett obegränsat antal effekter. Ditt arbete kan användas som bakgrund för en annan målning eller collage kan det vara en målning på egen hand, eller du kan dra över det med regelbundna färgade pennor eller ritning pennor.

• Täcker ett pappersark akvarell med en ljus tvätt av lätt färg sidan med torr akvarell penna och sedan gå över det mjukt, från ena sidan av sidan till den andra, med en medelstor eller stor pensel fylld med vatten. Efter det har torkat, applicera lager av färg för att lägga till djup. Hålla lager tills du är nöjd med resultatet. Medan färgen fortfarande är våt, skingra lite grovt salt över delar av det som gör en intressant effekt. Låt det torka, sedan använda en fin linje permanent markör i en mörk färg eller svart Rita en doodle-typ mönster över målningen. Resultatet kommer att bli ett kreativt arbete som du kan vara nöjd med.

• Uppnå en tjock, täckande effekt genom doppar pennan i vatten och dra direkt på papper. Resultatet av denna metod är en bild som ser ut som om det är målade med tjock färg. Problemet är dock att om du gör detta mycket du kommer att använda din pennor mycket snabbt.

• Rita på en akvarell papper med vax kritor. Ritningen kan vara så enkelt eller så komplicerat som du. När du är klar, färg hela sidan, inklusive över vaxa krita, med torra vatten lösliga färg pennor. Fyll en medelstora eller stora pensel med vatten och skölja över alla delar av sidan. Vattenlöslig färg kommer att inte följa vax, att skapa en intressant vax-motstå effekt.