mynewspapers.net

Hur man använder target turrets på kikarsikten

Hur man använder target turrets på kikarsikten


Ett gevär kan göras extremt noggranna med korrekt synskadade gevär räckvidd. Target turrets på gevär räckvidd hjälpa dig att "observation i", eller ordentligt justera, utrymme att träffa mål på oavsett avstånd du väljer. För flesta skott gjorde under jakt, låt kan synskadade i en räckvidd på 100 yards och om målet är närmare att banan för kula fortfarande det eller på ett större avstånd, det fortfarande träffa målet mycket nära din synpunkt syfte. Target turrets flytta hårkorset eller de två raderna sett när man tittar i ett scope. En rad är vertikala och den andra är horisontell.

Instruktioner

• Gå till en lokal skjutbanan. Se till att din gevär är olastat. Ställ in bössan på bänken på området. Samla flera sandsäckar, som de allra flesta spänner erbjuder gratis, och placera dem nära ditt gevär. Kontrollera att det är säkert att gå downrange. Sätta upp ett mål på 25-yard märket.

• Stapla flera av sandsäckar framför dig. Du bör sitta vid bordet i urval ger. Placera tillräckligt sandsäckar under gevär så att det är bekvämt för dig att ta sikte på de mål du ställt in. Ladda bössan. Placera geväret ovanpå sandsäckar så att sandsäckar touch bara gevär lager. Syftet med geväret i mitten av målet. Eld flera skott. Se där de gjorde kontakt med målet. Skruva loss täcker av target turrets.

• Bestäm där din skott träffar måltavlan. Använda torn för att justera där skotten slår. Det högsta tornet styr höjd och rätt torn kontroller höger och vänster rörelse. Justera endast ett torn i taget. Fortsätta justera tornet du arbetar med tills dina bilder konsekvent träffar där du vill.

• Justera andra tornet att ta skott på mål där du vill ha dem. Kom ihåg att ett scope sitter ungefär 1.875 inches ovanför fat, så--vid 25 varv--skott syftar till centrum av målet kommer att slå låga. Finjustera torn så de är slående ungefär två inches under målet centrum på din 25-gård mål.

• Placera ett mål på 100 yards och använda samma process med target turrets till göra säker din gevär och räckvidden är exakt på det avståndet. Kraften i kula på 100 yards bör eliminera kulorna slående två inches låg som du stött på 25 varv. Placera skalen tillbaka på dina mål torn. Njut av din exakta gevär och räckvidd.