mynewspapers.net

Hur man använder språngbrädor för kantning & Dekorationsmåleri

Hur man använder språngbrädor för kantning & Dekorationsmåleri


Använda varje element i din stuga trädgård för att förstärka saga karaktären av din plats. Kantning vilda rabatter och grönsaksland kan vara en dekorativ äventyr när du tittar på språngbrädor som banor, perimeter markörer och lite dukar för målning. Om du är en tracer-kopiator eller en freehand sketcher, kommer att enkla mönster på stenar i moss och groundcover framkalla mer magi i din trädgård.

Instruktioner

• Planera din inredning Tema konst för språngbrädor eller Slumpa det, men bestämmer vad du ska måla så du kan lägga ut stenarna på bästa sätt. Sedan köpa färg och samla bilder till spår eller kopia på stenarna.

• Gräv kantning sökvägen. Arbeta från trädgård gränsar till kanten av gräsmattan eller angränsande blomma eller grönsaksland. Använda vassa bladet av skyffeln att bryta gräsmatta eller marken, sedan bort stycketorv och gräva 1 till 2 inches ner till göra en kanal för språngbrädor.

• Lägg ut stenar, mäta en sträcka på ungefär 20 till 24 inches från centrum av en smäll till nästa. Detta är en bra genomsnittliga avståndet för att gå på vägen så slipper hoppa mellan stenar. Men försök att lämna några inches mellan stenar för groundcover att växa. Du kan behöva variera stenstorlek att räkna ut avstånden.

• Ta bort en eller två stenar i taget för målning. Eftersom du plocka upp stenar, sprida ett tunt lager av sand i spåret - bara ½ tum till en tum är bra. Detta gör det lätt att nivå stenar när du ställer in dem igen.

• Måla enskilda stenar. En naturlig look är ett spår av små nyckelpigor kryper från ena kanten av en sten till en annan. En eller två nyckelpigor kan spilla över till nästa stenen som kan innehålla en centrum bild av en liten grön groda eller en ljus gyllene solros. Penséer, ormbunkar, fjärilar, trollsländor, syrsor, kolibrier, liten trädgård ormar och gerbera daisies är alla fantastiska trädgård bilder för stenarna.

• Locket varje målade stenen med en klart skyddande lager lack att bevara målningen. Du kan täcka hela stenen eller bara målade området. Väder och användning kommer att bära finish över tiden men som kan ha sin egen charm.

• Ställ in färdiga stenar på sina ställen, plantering groundcover eller mossa eller fylla mellan dem med små stenar eller grus. Har du en magisk väg att separera trädgård sängar som också gör det lättare att vattna och rensa dina grönsaker och blommor.