mynewspapers.net

Hur man använder smink för att täcka skratt linjer

Hur man använder smink för att täcka skratt linjer


Skratt linjer, kallas ibland "kråksparkar", är linjer som utvecklas kring ögat området. Om du kan täcka sådana linjer med smink beror på hur djup linjerna är. Klumpig tillämpningen av makeup är sannolikt att uppmärksamma dem, eftersom smink kan bli Baka ihop runt linjer; Du kanske behöver lite övning att fullända denna teknik.

Instruktioner

• Återfukta. Det första du behöver ta hand om när det gäller förbereder huden för makeup är fuktnivåer. Fuktgivande plump och slät hud, gör det mindre sannolikt att locka caked make-up. Du måste använda lämpliga produkter för det känsliga området runt ögonen; Det finns många specialiserade eye serum på marknaden. Se till att inte tillåta produkten att komma in i ögonen, och dra inte huden runt ögonen. Du drar kommer att orsaka ytterligare hängande och rynkor på detta känsliga område. Applicera serumet och knackar lätt med fingertopparna runt okulär ben, som är åsen av benet kring ögat.

• Prime. Många makeupartister svär vid hud primer, som är en kosmetisk gjorda av material som vax och silikon. Primer för huden fungerar som primer för väggar, som ger en slät och jämnt färgade yta som du kan använda din foundation. Välj rätt primer för din hudtyp, att välja en med en anti-aging formel. denna kommer att innehålla ingredienser utformade för att fylla alla veck sömlöst och utan klumpförebyggande. Silikoner och polymerer som vanligtvis läggs till en primer formulering kommer att se till att du fortfarande kan Le och skapa olika ansiktsuttryck med klumpförebyggande, veck eller--ännu värre--knakande din makeup.

• Applicera din foundation. Du bör redan vara kunna se att dina fina linjer och skratt linjer är långt mindre synliga. När du väljer din foundation hittar du att det finns många olika formuleringar på marknaden. Några av dessa innehåller ljusreflekterande ingredienser, som kommer att minimera fina linjer. Du bör också försöka hitta en flytande foundation som innehåller solskydd, som detta kommer att förhindra ytterligare hudskador. Mineral grunden innehåller naturliga solen skydd faktorer, och också lätt reflekterande agenter, så du kanske vill prova en av dessa.

• Ansöker Rouge. Blusher tillämpas ofta mycket nära det område där skratt linjer är närvarande. sedan torr hud ska undvikas, kan du överväga att använda ett krämrouge, som kommer att lägga mycket välbehövliga fukt till huden. Om du använder ett krämrouge, tillämpa det direkt ovanpå din foundation. Om du använder en powder blush eller bronzer, allmänt rekommenderas att använda den när du har lagt din foundation med puder. Pulver rekommenderas dock inte alltid för åldrande hud, eftersom det tenderar att skapa en torr utseende och kan öka. Om använder pulver Rouge eller bronzer, se till att det är matte och inte skimrande, som skimrande pulver kommer att accentuera eventuella brister.