mynewspapers.net

Hur man använder smink att täcka tå liktornar

Hur man använder smink att täcka tå liktornar


Liktornar inte bara kan vara smärtsamt men de kan också vara fula, orsakar människor som har dem att känna sig generad om gå barfota eller öppen-toed skor. Liktornar--tuff områden av förtjockad hud--utveckla när för mycket tryck appliceras på tårna, och huden blir infekterad. Det finns sätt att minska storleken på liktornar som inte är smittade och när liktornar behandlas och du applicera primer till dem, kan du använda fotvård smink för att dölja deras utseende.

Instruktioner

• Eliminera trycket på tårna genom att bära skor som passar ordentligt. Även detta inte kommer att behandla de corn(s) du redan har, kommer det att förhindra nya bildas. Bär inte åtsittande skor; se till att det finns lite utrymme i dina skor så att du kan flytta tårna fritt.

• Sand majs försiktigt med en smärgel styrelse eller pimpsten innan du tar en dusch eller bad. Endast göra detta om majs inte är smittade.

• Njut din fot i varmt vatten och Epsom salt tre gånger om dagen för att mjuka upp säden.

• Gäller lanolin-berikat lotion för majs och låt det sjunka ner i huden. Inte bara lotion håller området återfuktat det också kommer att fungera som en primer att hjälpa make-up fästa bättre.

• Täck majs med fotvård make-up. På specialitet butiker finns concealers gjord speciellt för fötter. Dessa concealers är svett-bevis och färgar inte sockor eller strumpor.

• Tillåt sminket torka helt innan du sätter på strumpor eller skor.