mynewspapers.net

Hur man använder Salt & Peppar Shakers för en bröllopstårta Topper

Hur man använder Salt & Peppar Shakers för en bröllopstårta Topper


Om du vill mer korrekt representerar dig eller bara vill vara dumt, är en salt och peppar shaker cake topper en chans att bli mer kreativ med ditt bröllop. Salt- och pepparkar kan vara rolig, söt eller otroligt sentimental. Oavsett vilken stil salt och peppar shaker du väljer kan använda dem som en cake topper är säker på att en rolig och enkel idé.

Instruktioner

Att göra din egen

• Köpa eller få en traditionell par salt- och pepparkar. Begreppet att shakers ser ut som bruden och brudgummen figurer fungerar bra med traditionella shakers med metall toppar och rensa organ.

• Fyll shakers med salt och peppar i deras respektive behållare.

• Dekorera peppar shakern att se ut som en brudgum. Måla en smoking med svart färg. Måla insidan skjorta med vit färg; en upp och ner triangeln kommer att göra jobbet. Använd en smal bit svart band att knyta en fluga eller måla i svart slips. Om du vill ha något på brudgummens huvud, måla svart hår, placera en svart hatt från en docka eller fästa små bitar av garn av brudgummens hår med en limpistol färg.

• Dekorera saltkar att se ut som en brud. Placera en liten docka vit klänning, tyg skär i form av en korsett och kjol eller en vit kartong släppandet av en klänning på framsidan av shaker. Klänningen du placera behöver inte täcka hela shaker som saltet i kroppen av shakern redan ger form och intryck av en klänning. Du behöver bara ge accenter till klänningen. Klipp en liten bit av spetsar att du gör en slöja och en liten, vikta bit aluminiumfolie om du vill ha en tiara.

Köpa Shakers

• Bläddra lagrar som Amazon.com, online-butiker som säljer salt- och pepparkar eller din lokala presentbutiker för kreativa salt och peppar set. Välj salt- och pepparkar som matchar du eller din make, hitta shakers som mer subtilt representerar du eller bara hitta uppsättningar som får dig att skratta. Beroende på din ålder, kan du välja shakers som ser ut som två Blå jeans-klädd tonåringar eller ett äldre par kyssas medan du sitter i deras gungstolar. Här hittar du kysser fisk shakers, älskar fåglar eller flamingos. Om någon eller båda av du har barn, kan du hitta shakers som också har barn, till exempel ett par pingviner med deras barn. Många par väljer shakers som kysser, men du kan välja vad du föredrar.

• Tänka på något som ansluter du och din make. Om det är en delad hobby eller ett skämt, du kan hitta shakers som passar dig både exakt istället för att surfa allt som finns där ute. Om ni båda är exempel på cyklister, kan helt enkelt Sök "bikers salt- och pepparkar" och du hitta en biker par kyssas. Om ni båda älskar hundar, prova att skriva "kissing hund shakers" att hitta hundratals sorter.

• Om du väljer shakers som kysser, Använd en limpistol för att limma ihop sina munnar. Detta kommer att göra uppsättningen mer robust.

• Placera en bas under toppers om de är tunga. Du bör göra detta innan den slutliga glasyren. Lägg en bit kartong eller foam kärna under grädde eller be din bagare att göra detta om du köper tårtan. Cake board är tillgänglig i många hobbybutiker. Om din slagklippare är bestämt skurkrollen, placera fyra dymlingar under topper och topp med en kaka styrelse storlek till botten eller din shakers.

• Lägga till extra rekvisita runt ditt salt och peppar shaker par om du vill ha en mer djupgående display. Om du väljer två kan kyssas duvor, till exempel, du placera plast fern skott runt fåglarna eller placera dem i en falsk boet. Om du har en biker par, kan du placera en vägskylt i närheten eller en liten väg.