mynewspapers.net

Hur man använder redovisningen papper för en hushållsbudget

Hur man använder redovisningen papper för en hushållsbudget


Redovisningen papper är en klassisk räkenskapsföringsverktyg där företagare och revisorer spela in finansiella siffror avser affärstransaktioner. Individer kan använda redovisningen papper för att registrera personliga transaktioner för deras hem budget. Det vanligaste pappersformatet redovisningen har 6 till 10 kolumner för information. Kolumner är datum, beskrivning, dollarn belopp och andra huvuden. Medan redovisningen papper inte mycket vanligt längre med den ökande användningen av kalkylblad, individer kan använda dem om de vill hålla papper poster för hem budget och finansiella rapporter.

Instruktioner

• Köpa flera ark eller ett häfte med redovisningen papper. Detta möjliggör hjälp redovisning för olika månader, bekostnad grupper eller separation av informationen på ett logiskt sätt.

• Märk varje huvudboksblad. Till exempel mat, bostäder, kan gas, kläder och diverse vara bland de kategorier som märks.

• Skriv ner varje transaktion på huvudboksblad som det uppstår. Efter att utgifter, dokument transaktionen och pengar spenderas genom att sätta datum, kort beskrivning och dollarn belopp i det nödvändiga huvudboksbladet.

• Totalt varje kolumn vid månadsslut. De flesta redovisningen ark har flera kolumner för att skriva ner nummer. Efter varje månad, dra en linje under den senaste månadskostnaden och skriva månadens totalt i kolumnen till höger.

• Jämföra alla månatliga utgifter till nuvarande månadsinkomst. En separat redovisning bör innehålla månadsinkomst för jämförelse att avgöra hur väl budgetsystemet fungerar.

• Granska föregående månads redovisningen ark för att skapa en framtida budget för utgifter. Detta tillåter individer att få en uppfattning av förväntade framtida kostnader från historiska källor.