mynewspapers.net

Hur man använder Platon membran på invändiga källarväggar

Hur man använder Platon membran på invändiga källarväggar


Installera en hålighet membran på din invändiga källarväggar sparar tid och pengar på lång sikt genom att förhindra den skada som penetrerande damp skapar. Isola-gruppen tillverkar Platon membran som Triton kemikalier uteslutande distribuerar till bostäder och kommersiella marknaden. Plastfolie består av polypropylen med en tjock polyeten stud design som bildar en luft-hålet för att stoppa fukt från urlakning på ytfinish av väggen. En lyckad installation av ett membran som Platon förlitar sig på den tidigare installationen av ett effektivt källaren vägg dräneringssystem, som en spygatt, rikta det fångade vattnet från källaren till yttre.

Instruktioner

• Ta bort trä socklar och tapeter från interiör källaren väggen, om dessa är närvarande. Ta bort icke-cement-liknande eller sönderfallande gips. Se till att väggarna är smidig för att förhindra tårar eller ojämnheter i membranet.

• Mät höjden väggen och klipp motsvarande längd från membranet rullen med sax. Linda en remsa av Platon tätning rep runt gips pluggar, positionering blå-färgade följsamma tätningen på axeln under den kontakten huvudet.

• Håll kanten på bladet nivå med toppen av väggen. Borra genom membranet och in i källaren väggen, räkna tre dubbar från vänsterkanten och flyttar upp i centrum gapet mellan fyra lika långt dubbar. Använda en borrmaskin med ett 8mm borr. Torka av borrning dammet från membranet med en pappershandduk.

• Fäst i gips kontakten genom borrade hål, med en hammare. Räta på övre kanten av membranet med hjälp av en snickare nivå. Fäst den högra kanten på väggen med samma metod som du gjorde för vänster sida.

• Överlappning varje installerat membran av minst två dubbar med varje efterföljande membran blad, som rekommenderas av Platon. Fäst överlappningen längs den övre kanten med två gips pluggar, positionering varje en mellan två dubbar. Komplett topp-edge installationen av alla membran blad längs källarväggarna.

• Fäst gips pluggar 6-tums mellanrum i en stud närmast kanten överlappar varandra för att säkra de vertikala överlappningarna mellan membran blad. Bifoga alla membran blad med en diamantmönster som i huvudsak stapplar rader av gips pluggar att skapa rombformen. Fäst varje gips plug centrum gapet mellan fyra lika långt dubbar och Använd minst 13 gips pluggar per 10 kvadratfot av membran.

• Torka alla överlappande fogar med en pappershandduk att ta bort kvarvarande dammpartiklar. Center Platon rekommenderas Fleece-back Overtape längs överlappningen gemensamma och smidig i position att slutföra installationen.