mynewspapers.net

Hur man använder på vakt OG serie Mini U-lås med en ytterligare säkerhetskabel

Hur man använder på vakt OG serie Mini U-lås med en ytterligare säkerhetskabel


Om du använder din cykel för att pendla för att arbeta, ras eller rida helt enkelt för rekreation, är det extremt viktigt att veta hur att låsa din cykel ordentligt. Lär dig att låsa din cykel ordentligt med Onguard's OG serie Mini U-lås och en extra kabel och aldrig mer oroa dig om din cykel kommer fortfarande att sitta på cykel rack när du återvänder.

Instruktioner

• Lokalisera ett bra ställe att låsa in din cykel. Något bultad fast till marken (som en cykel rack eller telefon stolpe) eller en byggnad (som en liten gasrör) kommer att göra. Försök att undvika låsning till saker som parkeringsautomater och skyltar, som en tjuv har helt enkelt att lyfta din cykel över posten att gå därifrån med den. Sätt in nyckeln i U-lås och vrid det medurs till frige den övre delen av låsa. Dra den U-formade delen av låsa från basen.

• Rulla upp säkerhet kabeln. Kör denna kabel genom främre hjulet på cykeln, mellan två av ekrarna.

• Linda ändarna av kabeln runt del av ramen för din cykel minst en gång, liksom runt objektet som du är att säkra din cykel. Detta kommer att göra vissa att hjulet är fast ansluten till ramen för cykeln.

• Fäst öglan i vardera änden av kabeln till den U-formade delen av U-lås att stänga slingan. Skjut den U-lock runt bakhjulet och ramen för cykeln.

• Återanslut basen av U-lås genom att infoga ändarna av den U-formade delen in i den och vrida nyckeln moturs. Ge låsa en bogserbåt så att det är säkert.