mynewspapers.net

Hur man använder olika typer av ballonger för ballong modellering

Hur man använder olika typer av ballonger för ballong modellering


När du startar modellering ballong tecken, är det viktigt att börja med rätt material. Ballongerna finns i en mängd olika former, storlekar och färger som kommer att väcka din kreativitet. Medan den vanligaste är ballongen 260, experimentet med större och mindre modeller, förutom vissa exotiska former.

Instruktioner

• Välj 260 för de flesta av dina ballong behov. 260 är 2 inches runt och 60 inches lång, precis som namnet antyder. Det är gyllene krampa för modellering de flesta ballong tecken.

• Välj 160 för hårt att manövrera platser eller lägga till accenter i din ballong skapelser. 160 är 1 tum i diameter och 60 inches lång. Dess smala storlek gör den idealisk för de flesta ballong djur.

• Försök 350 för att skapa större, en-av-en-slag bitar. På 3 inches bred och 50 inches lång, det är en tränger behaga på grund av dess storlek och används ofta som bas för större skulpturer.

• Överraska alla av modellering en ballong karaktär från 646. På 6 inches i diameter och 46 inches lång, det är en utmaning att arbeta med men får du dramatiska resultat.

• Förgyll din konst skulpturer med Hjärtformade ballonger, blomma-formade ballonger och munkar, som är särskilt användbart att ansluta sektioner tillsammans.