mynewspapers.net

Hur man använder mobiltelefon GPS för att hitta någon

Hur man använder mobiltelefon GPS för att hitta någon


GPS-enheter inbäddade i mobiltelefoner använder satelliter i geosynchronous omlopp för att ge exakta platser. Vanligtvis använder människor detta system att få vända-vid-vända riktningen eller räkna ut var de är. Cell phone GPS-funktioner kan också användas för att hitta någon om du har rätt information.

Instruktioner

• Se till att personen har en GPS-aktiverad mobiltelefon. Äldre mobiltelefoner kan spåras genom andra metoder, men de är svårare och mindre tillförlitliga än GPS metoder.

• Registrera telefonen med en webbplats som AccuTracking. På webbplatsen kan du hitta en mobiltelefon och även övervaka hur snabbt den person som medför det driver. Du måste installera programmet AccuTracking på mobilen innan webbplatsen kommer att kunna ge dig denna information. Från telefonen vill du spåra, Hämta programvaran från AccuTracking hemsida. Efter du har gjort det, kan du logga in på systemet och Visa information om telefonens vistelseort, noggrannhet av 100 varv.

• Kontakta myndigheterna. I en nödsituation, polisen och andra myndigheter kan fastställa en persons plats baserat på var personens mobiltelefon "pingar." Mobiltelefoner bo i ständig kontakt med tornen mobiltelefon, och dessa register upprätthålls. Officiella byråer kommer att kunna hjälpa dig att minska den nödvändiga byråkratin.

• Använda en webbplats som Mologogo för att hitta dina vänner. Det Java-baserade programmet hjälper dig att hålla kontakten genom att publicera din position i realtid för dina bekanta att se. Logga in och titta för att se var din anslutna användare finns för närvarande. På kartan ser du efter inloggning kan du få lätt vägbeskrivning att möta upp med den person som du söker.

• Använda en tjänst som Mapquest hitta mig. För en liten månadsavgift, kan du använda din mobiltelefon för att söka efter människor direkt.