mynewspapers.net

Hur man använder min Sony Bravia som en andra bildskärm för min Dell XPS AIO PCDells sortiment av XPS allt-i-ett stationär datorer kombinera bildskärm och CPU i en enhet. Dessa datorer också levereras standard med interna nätverk adapter, trådlös mus och trådlöst tangentbord, vilket gör att du kan eliminera härva av kablar som ofta finns med en stationär dator. Trots dessa datorer inte innehåller en VGA-utgång, kan du använda en USB till HDMI converter ansluta en Sony Bravia-TV som en andra bildskärm. När du är ansluten kan du styra din dator med en utökad eller speglad skrivbord, eller du kan inaktivera den inbyggda bildskärmen och endast använda Sony Bravia displayen.

Instruktioner

• Sätt in installations-CD levereras med USB-till-HDMI-omvandlaren i den optiska enheten på Dell XPS, ligger på sidan av enheten. Klicka på alternativet att installera drivrutiner för omvandlare, följ sedan den på skärmen slutför installationen.

• Anslut USB-kabeln till en öppen USB-port på datorn eller USB-hubb, om du använder en.

• Anslut HDMI-kabeln till HDMI-ingången på USB-till-HDMI-omvandlaren.

• Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till en öppen HDMI-porten på baksidan av Sony Bravia TV. Inga andra kablar behövs, som HDMI-kabeln bär både ljud och video-signal.

• Effekt på Sony Bravia, tryck sedan på knappen "Input" på fjärrkontrollen eller TV-apparat till HDMI-ingång visar på skärmen.

• Håll "Windows"-knappen på tangentbordet och sedan trycka på "P" för att visa de fyra dubbla skärmar konfigurationerna: datorn bara, dubblett, Extend och projektorn bara. Fortsätt att hålla på "Windows"-knappen och tryck på "P" för att avancera till nästa inställning. Släpp båda knapparna när inställningen som du vill använda är markerat.