mynewspapers.net

Hur man använder min Bluetooth i min bil högtalare

Hur man använder min Bluetooth i min bil högtalare


I många stater är köra samtidigt som talar i telefonen olagligt såvida inte föraren använder en handsfree-enhet för att ansluta till sin telefon så att han eller hon kan hålla båda händerna på ratten under körning. En Bluetooth-aktiverad bilstereo kan ansluta till en mobiltelefon utan att använda kablar och tillåter förare att hålla telefonsamtal med deras bil stereon talaren.

Instruktioner

• Leta upp Bluetooth länkningskod för bilstereon. Länkningskoden är en serie med bokstäver och nummer som är unikt för din särskilda stereo. Du hittar länkningskoden antingen på stereon själv eller i sin bruksanvisning.

• Starta din bil så att stereon får ström.

• Öppna Bluetooth-menyn på din mobiltelefon (normalt ligger under "Inställningar") och välj "Hitta en ny enhet" från alternativen.

• Din telefon kommer att lista alla Bluetooth-aktiverade enheter som drivs på nära det. Välj din bilstereo i listan över enheter som visas.

• Fyll i länkningskoden för bilstereon i telefonen. Om du inte hittar en länkningskod, prova 0000.

• Ringa ett samtal medan din bil är på. Telefonen kommer att erbjuda den på skärmen alternativ för att använda headsetet eller din stereohögtalare. Välj alternativet talaren att använda dem som en högtalartelefon under körning. Inbyggd Bluetooth talaren systemen måste också en "Connect"-knappen på instrumentbrädan som kan pressas att ange du vill använda telefonen med dina högtalare. Tryck på knappen "Anslut" efter att ha startat bilen varje resa att göra dina högtalare är standard för inkommande samtal eller lyssna på musik.