mynewspapers.net

Hur man använder ljus står i fotografering

Hur man använder ljus står i fotografering


Studio ljus står för fotografering är ungefär lika bra som lamporna själva. Ljus står ge fotografer fullständig kontroll över ljus placering och ger dem möjlighet att enkelt göra justeringar vid behov. Ljus står i huvudsak teleskopering polacker med ben som håller dem upprätt. , men lära sig att använda dem på rätt sätt kan vara nyckeln i att göra stora förbättringar i ditt fotograferande.

Instruktioner

• Ordna står i belysning stil du föredrar. Den traditionella tre ljus uppbyggnaden består av en nyckel ljus, en fyllning ljus och ett rim ljus. Det nyckel ljuset lyser upp från ena sidan av kameran eller det andra. Fylla ljus, som är lägre i ljusstyrka, lyser ur ett motsatt det nyckel ljuset och lättar sina skuggor. Rim ljuset kommer från bakom och vid sidan av ämnet och avslöjar konturen av deras axlar och huvud. Olika fotograf använda dessa lampor på olika sätt, så det är viktigt att experimentera med ditt ljus stå tills du hittar något som fungerar för dig.

• Fäst lampor ljus står. Några lampor tillverkas med klämmor, medan andra lampor kräver förmedlande tillbehör att ansluta till ljus står. Finns resurser för en lista med tillbehör som ansluter olika lampor till stativ.

• Höjer står så att dina lampor är placerade ovanför ögonhöjd av dina frågor. Som en tumregel som en nyckel ljus korrekt värst när det kastar en liten butterfly-formade skugga under näsan på ämnet. Medan denna regel inte är hugget i sten, är det en bra utgångspunkt. Höjden av resten av lamporna ska anges till ungefär samma höjd som den viktigaste ljuset.

• Experiment med positionering av läktaren tills du hittar en stil som passar dig och ditt ämne. Vänder sig alla utom en lampa av hjälper till att se effekten av varje ljus och vilken effekt ändra sin position kunde ha.

• Säkra din ljus står med extra vikt. En fallna ljus stativ är ett recept för en rättegång. Sandsäckar används ofta för att inte står falla. Finns resurser för sandsäckar som är tillgängliga för fotografer att köpa.