mynewspapers.net

Hur man använder Internet till forskning en omvårdnad teoretiker

Hur man använder Internet till forskning en omvårdnad teoretiker


Omvårdnad teoretiker är hälsovård utövare som forskning och beskriva hur omvårdnad arbete och nuvarande begrepp som guide hur sjuksköterskor erbjuder vård, interagera med patienter och relatera till andra hälso-och sjukvårdspersonal. Du kan använda Internet för att forska om pionjärerna inom omvårdnad teori samt hitta den senaste informationen från omvårdnad teoretiker.

Instruktioner

• Besök webbplatser om omvårdnad teori och omvårdnad teoretiker som de som currentnursing.com, enursescribe.com och Clayton State University.

• Identifiera en omvårdnad teoretiker intressera dig för ytterligare forskning. Förutom välkända teoretiker som Florence Nightingale finns det massor av andra specialister som har gjort stora bidrag till omvårdnad teori. Till exempel skapat Faye Abdellah en välkänd teoretiska ram kallas topologi av 21 omvårdnad problem.

• Sök efter den teoretiker namn i en allmän sökning på Internet att återvända webbplatser och information på hennes biografi och hennes arbete.

• Genomföra en specialitet söka den teoretiker namn på Pubmed.gov, en Bibliografisk databas med miljontals artiklar från den medicinska litteraturen. Din sökning kommer att avslöja professionell skrifter av omvårdnad teoretiker eller diskutera sitt arbete.