mynewspapers.net

Hur man använder infraröd värme på ett sårInfrarött ljus tränger djupt in i kroppen, uppvärmningen vävnad och förbättra cirkulationen. Detta förbättrad cirkulation är tänkt att påskynda sårläkning och stärker immunförsvaret. Infraröd terapi används för många olika tillstånd, akne och brännskador till högt blodtryck. Ett brett utbud av infraröd värme verktyg säljs för hemmabruk. Dessa inkluderar skärmar, mats och strap-on enheter, handskar, stövletter och andra kläder, hjälmar, sängar och bastur. Dessa verktyg används ofta för att behandla smärta. Ny forskning leder till utveckling av nya former av infraröd terapi för användning av läkare, särskilt för kroniska sår samband med diabetes.

Instruktioner

Infraröd värmelampor, kuddar och sängar

• Start med ren och torr hud. Ställ in värmelampa, bandet på kuddar eller stövletter eller få i infraröd värme sängen.

• Sätta på skyddsglasögon om du använder IR-ljuset i ansiktet. I annat fall undvika att titta på ljuset för länge.

• Slå på din infraröd värme verktyg. Om du använder en lampa, rikta det mot sårområdet.

• Använd infraröd värme terapi från nio till 45 minuter, beroende på din läkares råd. Emerson hela världen, tillverkare av ett deep-penetrating ljus system, rekommenderar 17 minuter för smärtlindring dagligen eller nio minuter två gånger om dagen för hudvård. Emerson rapporterar att du kan använda IR-ljuset för upp till 10 veckor två gånger om dagen och sedan behålla din hud med en behandling två till fyra gånger i veckan. Skaparna av Healthlight kuddar rekommenderar med deras produkt för minst 30 till 45 minuter att behandla sår tre gånger i veckan. Deras produkter är framtagen för att behandla de kroniska sår är associerad med diabetesneuropati.

Infraröd bastu

• Undvika niacin och övning innan du använder bastun.

• Drick cirka 500 ml vatten innan du använder en infraröd bastu.

• Använda bastun för bara 15 till 20 minuter för de första veckorna. Efter några veckor, kan du öka din bastu tid till 30 eller 40 minuter och du kan sedan använda den för allt från två gånger om dagen till två gånger i veckan.

• Vila i minst 15 minuter efter infraröd bastu session. Duscha och koppla av.