mynewspapers.net

Hur man använder Igloo Drink kylare för heta vätskor

Hur man använder Igloo Drink kylare för heta vätskor


Igloo drink kylare är främst avsett att hålla dryck kallt. Men klarar vissa av deras produkter av att hålla dryck varm, till exempel kaffe eller vatten för te och kakao. Det är viktigt att se till att du använder endast godkända kylaren, då Igloo inte rekommenderar de flesta av deras produkter för användning med varma drycker.

Instruktioner

• Köpa lämpliga Igloo svalare. Endast två kylarna godkänts av Igloo att hålla varma drycker är Igloo dryck kuben med friktion-fit locket och klassiskt rostfritt stjäla kylare. Tvätta din kylare innan din första användning.

• Förbereda din varma dryck. Kom ihåg att Igloo kylarna inte konstruerade för att värma en dryck, de helt enkelt hålla temperaturen av drycken när det hälls i kylaren. Häll försiktigt drycken till din kylare som skyddar dig mot stänk.

• Servera din dryck. Det kan vara en bra idé att skriva en, "HOT" skylt på din Igloo svalare. Detta kommer att varna folk att ta särskilt försiktig när dispenserande deras drycker. Hålla din kylare utom räckhåll för barn att skydda dem från skållning själva. Var noga med att använda cups som är utformade för att hålla varma vätskor.

• Rengör din kylare. För att hålla din fria från fläckar som kaffe och te kan skapa kylare, tömma och tvätta omedelbart efter användning. Tillåt inte oanvända vätskor att sitta i din Igloo kylare för längre tid. Igloo rekommenderar att använda ett milt rengöringsmedel och vatten för att rengöra sina kylare. För svåra fläckar, använda en utspädd blandning av bakpulver och vatten.