mynewspapers.net

Hur man använder frukt som en bukett vas

Hur man använder frukt som en bukett vas


Du kan skapa enkla hörnstenarna med frukt buketter i glas vaser. De kan återspegla en säsong, semester eller parti tema, och är enkla och billiga att bygga. Dina gäster kan även njuta av de ätbara arrangemang när en måltid är klar.

Instruktioner

• Köpa tillräckligt glas vaser att fylla mitt i tabellen. De kan vara olika storlekar om så önskas. Till exempel kan du köpa några glas vaser med en 6-tums radie och några med en 12-tums radie. Glas vaser kan också vara olika höjder, kanske en eller två som är 6 tum hög, en eller två som är 10 tum hög och en eller två som är 12 inches hög. Det beror på hur mycket område du arbetar med på din tabell och den mängd du vill din vaser ha.

• Plocka ut en mängd färgstarka frukt fylla glas vaser. Några dekorativa och stora frukter innehålla äpplen, citroner, päron, mandariner, limefrukter, plommon och persikor. Du kan köpa några av flera olika slag, beroende på färgsättning eller tema som du försöker skapa. Tänk om vilken måltid du kommer att ha eller vilken säsong det är och fyll glas vaser med frukter som återspeglar denna idé. Äpplen och plommon är lämpliga för höstsäsongen och tangeriner och citroner är lämpligare för sommarmånaderna, till exempel.

• Ordna du frukt bukett glas vaser i centrum av tabellen som önskas. Använd en dekorativ och tjocka band för att Linda i och runt vaser. I menyfliksområdet borde vara den del som ansluter alla separata vaser.