mynewspapers.net

Hur man använder Facebook för att öka eBay försäljningen

Hur man använder Facebook för att öka eBay försäljningen


Använda Facebook för att öka din eBay försäljning genom att ansluta med en community som är skyldig att vara intresserad av typer av produkter du har att erbjuda. Facebook är ett av de billigaste sätten att främja produkter du säljer via eBay för en stor, mycket riktade publik. Konsten att göra en framgång av din Facebook kampanjer är för att vara en aktiv del av en community du vill attrahera och vara helt genomskinligt när det kommer till vem du är, vad ditt företag är och vilka dina avsikter är.

Instruktioner

Grunderna

• Kontrollera ditt eBay-konto är helt uppdaterad och redo att ta emot besökare. Det största misstag du kan göra är att börja reklam de produkter du säljer via eBay för Facebook användare när ditt eBay-konto fungerar inte korrekt eller har inte uppdaterade produkter att sälja.

• Öppna ett Facebook-konto. Om du inte redan har ett Facebook-konto, kan du öppna en gratis med bara en e-postadress. Du kommer att behöva ange din e-postadress och skapa ett lösenord för att ansluta sig till. En bekräftande email kommer att skickas till din inkorg att kontrollera att du är ägare till e-postmeddelandet och sedan kommer du att kunna börja använda ditt Facebook-konto för att öka eBay försäljningen.

• Skapa en effektiv profil. Ditt Facebook-konto måste inkludera som mycket information om dig och ditt eBay-konto som möjligt. Ju mer öppen du är på Facebook om vem du är, potentiella kunder kommer litar på dig mer. En komplett Facebook profil med massor av information om dig och dina tjänster hjälper Facebook att automatiskt sätta dig i kontakt med potentiella kunder baserat på demografin i ditt konto. Mer information om hur du gör detta ingår i avsnitt två.

Facebook-profil

• Helt kompletta avsnittet "Om" i din Facebook-profil. Finns så mycket information om dig själv och din eBay-företag som möjligt. Noggrant Välj din profil bild och din omslagsbild. Använda dessa två bilder för att potentiella kunder att hitta dig enkelt.

• Använd igenkännlig bilder. Använda personliga bilder så att potentiella kunder kan känner igen dig, men använder företaget bilder så att potentiella kunder kan erkänna ditt varumärke också. Det hjälper om det potentiella kunder ser på Facebook matchar vad de ser på ditt eBay-konto, så försök att använda bilder på uniformerade sätt.

• Se till att dina kontaktuppgifter är alltid up-to-date. När du gör ändringar i din e-postadress, din adress eller ditt telefonnummer, uppdatera din Facebook-profil också.

Öka försäljningen

• Bli vän med människor som kan vara intresserade av dina produkter. Liknande sidor som är relaterade till industrin motsvarar din eBay-företag. Samverkar med dessa sidor och vara en aktiv online gemenskapernas du går med.

• Skapa en Fan-sida för ditt eBay-konto. Använd din Facebook Fan Page för att göra inför ditt företag ännu mer professionella. Använd din Fan-sida för att hålla din eBay kampanjer på Facebook separat från din personliga meddelanden på Facebook.

• Investera i Facebook betala per klick reklam. Facebook kommer att kunna hjälpa dig att marknadsföra dina eBay produkter till potentiella kunder med större precision när du investerar i betald sökning annonser. Besök Hjälpsidan på Facebook för att lära dig mer om hur du startar reklam.