mynewspapers.net

Hur man använder en vin korg tryck

Hur man använder en vin korg tryck


Korg pressen har länge använts vid vinframställning och är en av de äldsta medel att extrahera saften från druvor. Vinmakare välja korg pressen eftersom det minskar filtrering behövs för den färdiga produkten. Korg pressar också trängs inte druvor så mycket, så bitterhet från frön och stjälkar är minskat. Ekonomin är en annan viktig faktor korg pressen är det minst kostsamma valet. Av dessa skäl är det bra att veta hur man använder en korg tryck.

Instruktioner

• Placera en hink eller andra kärl under varmvattenutloppet av juice samlare. Fyll korgen av pressen med frukt du vill juice med hjälp av en hink. När korgen är full, kommer du redan läcker lite juice från pip på grund av gravitationen och frukt vikt. Detta kallas fri-run juice. Vissa vinodlare föredrar att lagra gratis-run saften separat eftersom det inte är mycket bitter. Gratis-run juice kan sedan jäst och buteljeras på egen hand, eller kan läggas tillbaka till pressad saft att minska bitterhet.

• Infoga två halvmåne formade trä tallrikar som kommer med pressen ovanpå frukten. Sedan, lager plattor med den medföljande trä block tills de når toppen av korgen. Den första uppsättningen av block bör ligga vinkelrätt mot mellanrummet mellan plattorna, och efter bör vara skiktad vinkelrätt mot varandra.

• Placera ratchet plattor och block. Vrid ratchet medurs för att dra den nedåt tills den vidrör block.

• Installera pressen hantera per den pressen bruksanvisning. Vrid handtaget av pressen att arbeta ratchet. Juice kommer att börja strömma från pip mycket snabbt i början, men sedan kommer att sakta ner. Fortsätta arbeta i ratchet tills det finns motstånd från frukten.

• Smaka saft från pip när flödet saktar ner. Om det smakar alltför bitter, vända handtaget för att minska trycket. Om saften inte är alltför bitter, sedan fortsätta att skärpa handtaget och extrahera juice, ständigt provsmakning för att testa bitterhet. Juicen är nu redo för jäsning.