mynewspapers.net

Hur man använder en ved innehavare

Hur man använder en ved innehavare


Medan många människor föredrar att lagra ved i förhöjda stackar, hjälper en ved innehavare till att spara utrymme. Innehavaren av ved håller trä rena genom att hindra den från att göra kontakt med marken. Ved innehavare har allmänt väder-behandlat stål design. Stapla din ved för nära varandra kommer att eliminera luftflöde. Ved som inte har haft tillräckligt med tid att säsongen ger överskott rök. När du lagrar din ved innehavare utanför, täcka av trä med en vattentät presenning.

Instruktioner

• Transportera ved innehavaren att din perfekt läge. Lägre benen av innehavaren på fast mark. Placera en bit av ved horisontellt över botten barer av innehavaren.

• Placera en andra pjäs med ved intill den första delen i horisontellt läge. Upprepa processen för att täcka botten barer med en rad med ved. Justera en andra rad med ved på toppen med lappar parallellt med den första raden.

• Upprepa stapling processen att fylla inre av innehavaren av ved. Undvik att stapla veden högre än fyra fötter för att förhindra raderna från att kollapsa. Placera en vattentät presenning över innehavaren om det är utanför.