mynewspapers.net

Hur man använder en trumma Sander på ett trägolv

Hur man använder en trumma Sander på ett trägolv


En trumma sander har en stor cylinder som är insvept i en bred slipning bälte som snurrar när du slår på sander. Om du fordonsreparationslackering en målade eller lackade golv, kommer en trumma sander snabbt slipa bort gammalt finish och avslöja fräsch trä under. Men en trumma sander är mer benägna att skada träet än andra sanders, så var försiktig.

Instruktioner

• Undersöka golvet för spik dyker och försänkt huvuden under ytan på golvet. Över tiden, naglar kan arbeta i trä, men om de håller sig ovanför trä, de kommer att riva upp en trumma sander bälte.

• Starta i ett hörn av rummet, positionering sander längs kanten av väggen, och sand i samma riktning som de wood plankorna körs. Aktivera inte sander medan det sitter fortfarande. Börja dra sander långsamt innan du slår på den, och aldrig låta sander sitter på ett ställe medan det är på. En trumma sander kan gräva i trä i sekunder om det är tillåtet att stanna kvar på ett ställe. Du kommer att gå bakåt när du arbetar.

• Reglering av trycket av slipning trumman på golvet luta sander tillbaka, som en skottkärra.

• Dra slipmaskinen i jämn takt till andra sidan av rummet och stänga av den först efter du toppen trumman upp och från golvet. Flytta sander på nästa remsa av golv och upprepa.

• Fortsätta slipa och tillbaka tills du har slipat hela golvet. Även om trumma sander kommer fungera längs väggarna, blir det en unsanded remsa av upp till 4 inches. Sand denna remsa med en handhållen bandslip eller vanliga sandpapper.