mynewspapers.net

Hur man använder en triangel quiltning linjal

Hur man använder en triangel quiltning linjal


Om du är en novis quilter, kan du inte har försökt använda en triangulär quiltning linjal. Trekantiga quiltning linjalen syftar till att ge dig exakta triangel former som du kan använda för att göra ett triangulärt mönster för täcke. Linjalen har en unik trubbig spets för triangeln och inkluderar två olika härskare delar - en huvudsaklig triangel och en sida. Du kommer att sy en sida triangel på varje sida av den huvudsakliga triangeln att bilda en komplett triangulärt mönster. Den trubbig spetsen förvandlas till en spets som du placerar trianglar side-by-side och sy dem tillsammans.

Instruktioner

• Tvätta och torka ditt fabric. Detta bidrar till att undvika krympning av ditt täcke när du har avslutat den. Stryka ditt tyg och lägga den på en plan arbetsyta.

• Glider styckning mattan under tyget. Låg den viktigaste quiltning triangel linjalen ovanpå tyget. Du kommer att se horisontella linjer över triangel linjalen, som är gjord av plast. Varje rad representerar en ny mätning. Till exempel kan du se en rad med 1 tum, 3 inches, 4 inches eller 5 inches. Detta anger bredden på triangeln.

• Rulla din roterande fräs över den översta trubbig spetsen av triangeln, ner varje sidorna och längst. Upprepa detta med den andra triangel linjalen--sidan triangeln. Du behöver två sidan trianglar i samma bredd som din huvudsakliga triangeln.