mynewspapers.net

Hur man använder en trailer hö rackFrämst används för dragande hay, kan trailer hö rack tjäna andra syften också. Du kan använda hö rack för hink, trä rakning eller foder lager. transport av cykel. generator placering; och vatten caddie placering. De kan även fungera som bagageräcken. Om du använder din släpvagn för camping, kan du lagra olika campingutrustning i hö rack. Storleken på den hö racket håller de 900 till 1089 kg. av vikt.

Instruktioner

• Ladda din last på hö rack. Höbalar och andra objekt kommer sannolikt för tung för dig att enkelt göra upp för stegen till toppen av trailern. I så fall binda ett rep till bal med hö att lyfta det till toppen. En traktor med en front-end hink kan också visa sig användbart i lastning de tunga föremål på trailern.

• Packa objekt i hö rack. Ladda höbalar sida vid sida. En andra rad med balar passar oftast över först. Pack andra poster på ett sätt som gör det enkelt för dig att fästa dem ned.

• Knyt ner lasten. I de flesta fall använda plasmabungeen binder med rep som passar runt en mängd objekt---inklusive höbalar. Förutsätt inte att artiklarna inte kan eller inte kommer att falla medan du kör. Kontrollera du har knutit dem ordentligt.