mynewspapers.net

Hur man använder en te torktumlare

Hur man använder en te torktumlare


Fram till nyligen var tedrickare tvungna att brygga sin te tid, då häll det i isolerade kaffemuggar för te drickande på språng. Med isolerad te tumlare, kan du brygga färskt koppar te höger i din resa mugg, vilket eliminerar behovet av en separat tekanna att tvätta i slutet av dagen. Använd din te tumlaren som du går ut genom dörren på morgonen eller som ett alternativ till tepåsar i vilken omgivning som arbete eller skola.

Instruktioner

• Öppna upp i te tumlaren. Ta bort toppen och mesh infoga. Skölja tumlaren ur med varmt vatten för att värma upp interiören i koppen.

• Mäta önskad mängd lös te lämnar i mesh koppen. De flesta teblandningar och örtteer kräver 1 tsk blad per kopp te. Om du har en överdimensionerad te tumbler, använda 2 tsk i din mesh kopp.

• Placera vatten i en gryta och placera den på spisen. Värm vattnet tills det kokar. Ta bort grytan från spisen och låt det sitta i ca 15 sekunder att svalna något.

• Häll hett vatten i din tekopp tumbler tills den når 1 tum nedanför kanten. Infoga mesh korgen och skruv eller fäst locket på tumlaren. Gör te till brant för önskad längd av tid, beroende på vilken typ av te du bryggning.

• Sväng te tumlaren upp och ner en gång, sedan tillbaka höger efter bryggning tiden har gått. Detta kommer att blanda te inuti tumlaren. Öppna locket över dricka pipen och njut av ditt te.