mynewspapers.net

Hur man använder en Sony Eriksson K800 som en webbkamera

Hur man använder en Sony Eriksson K800 som en webbkamera


Om du är på vägen mycket, vill du förmodligen hålla kontakten med vänner och familj. Med hjälp av en webbkamera är ett bra sätt att göra det, och det är det nästa bästa att vara det i person. Men vad händer om du inte vill bära runt ännu en gadget? Om du har en Sony Eriksson K800, kan du använda dess inbyggda digital kamera till göra din mobiltelefon göra dubbel tull som en webbkamera.

Instruktioner

• Hitta ett program som låter dig använda din mobiltelefon som en webbkamera, Qik, rörlig och webcam Plus. Dessa program kan din Sony Eriksson att kommunicera med datorn och agera som en webbkamera. Dessa program varierar i pris från gratis till £16.20, från och med 2010.

• Använda Qik. Denna ansökan är helt gratis, från och med 2010. Du registrerar dig på webbplatsen genom att skapa en förbrukaren namn och profil och ge ett mobilnummer. Du behöver inte ladda ner någon programvara. Du använder bara vanliga video funktionen på din K800 och Qik laddas automatiskt videon till internet, så du kan använda din mobiltelefon som en webbkamera, videokonferenser eller skapa inspelade videor som du kan dela med dina vänner och familj. Tillgänglig på 19 språk, Qik kan du synkronisera med din favorit nätverkssajter som Facebook, Twitter och bloggare.

• Köpa webcam Plus. Denna ansökan är billig eftersom det kostar endast £3,80, från och med 2010. Det gör att du kan ansluta telefonen Sony Eriksson till din dator via Bluetooth eller USB. Voice-over-IP-program som Skype, Yahoo Messenger, MSN Chat och ICQ kan du göra videochattar. Allt du behöver göra är att ladda ner programmet till din dator och Anslut telefonen till datorn via Bluetooth eller USB. När det är gjort, ansluter programmet kamerans videon foder till din dator.

• Köpa Mobiola. Det kostar £16.20, från och med 2010, men det kommer med en sju-dagars gratis testperiod. Det fungerar på de flesta telefoner, som Blackberry, och alla telefoner med Symbian och Windows Mobile OS. Du kan ansluta till Mobiola på datorn men USB Wi-fi eller Bluetooth. Programmet kan du också göra videochattar med tredje part program som Skype, Yahoo Messenger, AOL Messenger och MSN Chat. Bara ladda ner och installera programmet på din dator. Anslut sedan din K800 till datorn. Du kommer omedelbart att kunna se videon på datorn.