mynewspapers.net

Hur man använder en snap-on verktygslåda

Hur man använder en snap-on verktygslåda


Snap-on är varumärket av en rad av verktyg och redskap förvaringskärl. Det är känt att vara en av de översta varumärkena i verktyg och lagring marknaden och dess boxas kan kosta tusentals dollar. Det finns många alternativ för att välja din box från storlekar och antal lådor till särskild anpassning. Rutorna kan köpas online eller via Snap-on återförsäljare. De är utrustade med lagring avdelare som kan flyttas för att tillgodose olika storlek verktyg. Med rutan är inte svårt och lådor har hjul så att de lätt kan flyttas till olika platser.

Instruktioner

• Läsa din box bruksanvisningen. När du får din box måste du vet alla de olika komponenter och garantiinformation innan du använder din box. Varje manuell varierar baserat på rutan du köper.

• Ordna ditt fack. I varje låda har du möjlighet att använda plast fack som kommer med rutan att separera dina verktyg. Du kan också ta bort fack om du inte vill använda dem.

• Flytta din verktygslåda till den plats du planerar på att hålla den. Rutorna har hjul på undersidan som möjliggör enklare transport av rutan.

• Placera din verktyg inuti lådor lådor. De flesta ordna verktyg av typen. Till exempel skiftnycklar i en låda, lug nötter ordnade efter storlek i nästa lådan och så vidare. Välj varje arrangemang som passar dina behov. Verktyg som du använder ofta kan placeras i översta lådorna för enklare åtkomst.

• Öppna lådan din önskade verktyget finns i Hämta det och börja oavsett aktivitet som verktyg krävs för.