mynewspapers.net

Hur man använder en skönhet maträtt

Hur man använder en skönhet maträtt


En skönhet maträtt är en 22-tums ljus reflektor som bidrar till att skapa intensiva ljuseffekter. Används ofta i stående eller modell fotografering, passar skönhet maträtt över nästan alla studio lampa. När ansluten till en lampa, intensifieras vit eller silver reflekterande ytan av skönhet maträtt avsevärt ljuset. Fotografera med en skönhet maträtt skapar rena, unika linjer och gör färg pop. Det bästa sättet att lära sig använda skönhet maträtt effektivt är att öva och experimentera.

Instruktioner

• Placera skönhet maträtt runt din ljuskälla och stäng klämmor för att säkra den på plats.

• Placera skönhet maträtt antingen till vänster eller höger sida av modellen att fullständigt belysa på hälften av sin kropp. Justera höjden på ljuset och vinkel av skönhet maträtt att få ljuset exakt hur du önskar.

• Placera en reflektor på motsatt sida av den skönhet maträtt på 90 grader för att eliminera eventuella oönskade skuggor skapad av intensivt ljus. Göra justeringar om det behövs genom att ändra vinkeln på reflektorn i förhållande till den skönhet maträtt.

• Ta flera öva skott i flera olika vinklar. Granska praxis skotten och göra justeringar i skönhet maträtt och reflektor, om det behövs.

• Experiment med distansera av skönhet maträtt modellen och den vinkel vid vilken det lyser ljuset att skapa dramatiska skuggeffekter eller helt eliminera skuggor. Justera reflektor på motsatsen att matcha belysning effekten från skönhet maträtt eller experimentera med reflektor positionering för att skapa unika ljuseffekter.