mynewspapers.net

Hur man använder en Power tränarePower utbildare är utformade för att förbättra muskeltonus och styrka, att tillhandahålla en plattform för en effekt-fri, total-body träning med hundratals möjligt motion varianter. Ett vibrerande plattsystem med tvingas musklerna att kontrakt och release mellan 30 och 50 gånger per sekund och kraft kärnan och hållningsmuskulaturen i handling. Dessutom rekryteras 100% av muskelfibrerna, jämfört med 40 till 60 procent när du utför andra former av styrketräning. Power Plate, tillverkarna "top end" power utbildare, fordran 10 minuters aktivitet på en power tränare motsvarar 60 minuter av konventionella styrka och toning aktivitet.

Instruktioner

• Börja långsamt. Inte orsaka skada genom att trycka på kroppen bortom dess kapacitet. Börja med stretching och grundläggande motstånd övningar och bygga mer intensiv styrka och stärkande träningspass som du framsteg. De flesta power utbildare levereras komplett med en övning diagram och workout DVD, Använd dessa för att komma igång.

• Använd rätt form. Det är nödvändigt att utföra rätt teknik för att engagera de muskelgrupper som du riktar dig. Felaktig teknik kan betona dina muskler och möjligen orsaka en skada. Igen, se materialet levereras på med din makt tränare för vägledning. Du kan också boka en session med en power-tränare-kvalificerade fitness professional komma igång och se till att du använder rätt teknik.

• Alltid hålla dina lemmar böjd. Ibland kan du finna dig stående på tränare, andra övningar kräver att du placerar du händer på den vibrerande plattan. Hursomhelst, se till att du håller dina lemmar lätt böjda för att undvika skärande i leder och ryggrad.

• Använda sammansatta övningar. Sammansatta övningar kräver flera muskelgrupper att arbeta för att utföra rörelsen och dessa främja större vinster och bränna mer kalorier i processen. Knäböj och armhävningar är exempel på sammansatta övningar.

• Håll ditt kort träning. Utför varje övning för högst 30 sekunder. Så du framsteg kan detta ökas till dina krav. Bli inte orolig om din hela träning varar mindre än 15 minuter.

• Veta vad som är möjligt. Blanda upp din träning att öka motivation och glädje. Använd diagrammet motion eller tala med en personlig tränare att lära möjligt övningarna och deras funktion.