mynewspapers.net

Hur man använder en packpåse för en Paraglider

Hur man använder en packpåse för en Paraglider


Skärmflygning är en sport där deltagarna bär mjuka, wing-formade fallskärmar upp till höga platser, sedan hoppa och glida nedåt till en landning plats. De kan också släpas på en rad bakom en rörliga båt. Erfarna paragliders kan lära sig att rida luftströmmar och varma luftmassor som en fågel att utvidga deras flyg och njuta av rör sig över himlen i nära tystnad. Sedan skärmflygning innebär ofta att nå en hög punkt att starta från, ska glider vingarna förpackas i en påse för resan. Detta är vad paraglider packpåse används till.

Instruktioner

• Utvärdera ditt val av lanseringen och landning ställen. Hur du använder dem kommer att avgöra vilken typ av säck du behöver använda. Om fläckarna är enkelt att komma åt av fordonet eller av en kort stigning, att grundläggande packpåse (vilket är bara en tyg Gympapåse) göra. Om, å andra sidan, du har att vandra i våra av din glidförmåga plats, kan du investera i en packpåse med remmar eller en i ryggsäck form.

• Lägger ut packpåse platt på marken, med dragskor lossnat.

• Gäng upp din skärmflygning trädkronorna. Det finns många olika metoder för att göra detta; vissa människor föredrar att accordion-fold kapellet, medan andra helt enkelt samla det upp allt i ett paket. Be andra skärmflygning entusiaster om råd om vilken teknik du använder med din packpåse och vindförhållanden du står inför.

• Ange klungade upp kapellet på den tillplattade grejer säck, sedan stapla dina andra redskap (som din sele och hjälm) ovanpå den. Om du använder en ryggsäck stil säck, kan du placera trädkronorna i huvudfacket och stuva din utrustning i de andra små utrymmen.

• Dra dragsko genom plast draw pjäsen att dra tyget av påsen tätt runt din utrustning.

• Väska till din startpunkt, packa upp din utrustning och packa upp packpåse genom att vika det inuti sig och strama strängen.

• Säkra din väska på ryggen eller till din sele och göra din flygning. Vid landning, packa dina prylar igen på samma sätt och bär det ut i området.