mynewspapers.net

Hur man använder en Oxo sallad Spinner

Hur man använder en Oxo sallad Spinner


En sallad spinnare är användbart för tvätt och torkning stora mängder sallad och andra grönsaker snabbt. En Oxo sallad spinner följer gemensamma sallad spinner utformningen av en sil i en skål, men det drivs av en pump mekanism i stället för en spin knopp. En sallad spinnare är mycket lätt att använda och ett bra sätt att få barnen intresserade att hjälpa till i köket.

Instruktioner

• Skär sallad och grönsaker i bitar stora bitar. Placera sallad och grönsaker som behöver tvättas i sil delen av sallad spinner och ta bort SIL från skålen med rotationsrutan.

• Tvätta objekt i SIL genom att skölja ordentligt med kallt vatten. Kasta av salladsblad och grönsaker för att säkerställa att de alla får tvättas ordentligt. Återgå till sil till ratten och sätt på locket.

• Pump pump mekanismen på locket till sallad spinner torka salladen. Spinning rörelse kommer att pressa vattnet ur sil och i avsnittet utanför rotationsrutans. Låt den sil spinn för 30 sekunder. Ta bort sil och häll överflödigt vatten i diskhon. Kontrollera om salladen är torr. Om inte, snurra i ytterligare 30 sekunder. Håll upprepa denna process tills det är torrt.

• Ta sil av rotationsrutan och placera de sallad och grönsaker i en skål om du vill servera salladen genast, eller till en seal-top påse som ska lagras i kylskåpet om du vill använda dem senare.

• Tvätta spinner genom att placera i diskmaskinen eller genom att ta delar ifrån varandra och tvätta den för hand.