mynewspapers.net

Hur man använder en Online härskare

Hur man använder en Online härskare


Om du har förlagt din härskare och har ingen möjlighet att göra en mätning, finns det en enkel lösning på problemet. Olika webbplatser erbjuder gratis online linjaler för att hjälpa dig göra mätningar. När du behöver ett snabbt sätt att mäta en rimlig storlek objekt, kan en online härskare vara den snabbaste och enklaste lösningen.

Instruktioner

• Se till att du bara mäter ett objekt av rimlig storlek. En online härskare, kommer inte eftersom det är inte större än storleken på skärmen, hjälpa dig mäta långa sträckor.

• Besluta om du kan helt enkelt hålla vad du mäter till datorskärmen eller om du hade bästa mäta det ett annat sätt. Om objektet är liten och lätt och du litar på dig själv att inte repa skärmen med det, kan du enkelt hålla objektet upp till online linjalen på skärmen. Annars är ett annat tillvägagångssätt nödvändigt.

• Se till att ditt operativsystem har information om vilken typ av bildskärm du använder. Online linjaler använda information om skärmen och pixel storlek Visa linjalen med rätt proportioner.

• Storleken på webbläsarfönstret därmed linjalen visas på skärmen.

• Mäta små, säkra objekt (det vill säga objekt som inte är ett hot mot din datorskärm) genom att hålla dem upp till linjalen. Detta är det snabbaste sättet att göra en enkel mätning.

• Håll en bit papper mot skärmen och dra försiktigt skalstrecken. Sedan, skriva längdvärden nära varje märke. Du har då en bärbar linjal för att mäta större objekt och objekt som potentiellt kan skada skärmen om den hanteras felaktigt.