mynewspapers.net

Hur man använder en manuell kreditkort maskin

Hur man använder en manuell kreditkort maskin


En manuell kreditkort maskin använder multilayer köp slips till rekord kreditkortsinformation. De upphöjda tecken på kreditkortet göra en kopia intryck av kortet när rullen glider över maskinen. Även modern teknologi kan göra dessa maskiner visas föråldrade, är de faktiskt en viktig del av alla företag som accepterar kreditkortsbetalningar. Att ha en manuell kreditkort maskin å garanterar att ditt företag får betalning vid strömavbrott eller problem med en maskin för automatisk vanliga kreditkort.

Instruktioner

• Titta på köpet slip att avgöra var kort avtryck ska gå. Det finns en speciell tomt utrymme för kort avtryck, och om du placerar kortet någon annanstans, du kommer inte att kunna läsa informationen.

• Placera den kreditkort uppåt på maskinen. Den upphöjda siffror bör visar annars informationen kommer inte att överföra till köp slip.

• Låg inköp slip på kreditkortet. Rada upp slip med kortet för att se till att kopieras informationen på rätt ställe.

• Hålla fast vid basen av maskinen, dra rullen över inköp slip och sedan föra den tillbaka till sin ursprungliga position. Kolla slip att se till att all kortinformation som överfördes. Om informationen är för ljus, skjut rullen över kortet igen.

• Ange Köpinformation på det övre arket köp slip. Använda en kulspetspenna och tryck ner fast för att se till att informationen överförs till det nedersta bladet. Skriv ner den totala köpeskillingen och be köparen tecknet slip.

• Riva det övre arket köp slip av och ge den till kunden. Spara den botten kopian för din ekonomiavdelning.