mynewspapers.net

Hur man använder en magnum tatuering nål

Hur man använder en magnum tatuering nål


Magnum tattoo nålar är särskilt utformade för att producera bättre kontroll över tatuering bläck under tatuering processen. Nål pekar är ordnade i två rader och ibland är böjda för att presentera en smidigare tatuera upplevelse för både konstnär och sitter. Med en magnum tatuering nål på en vanlig tatuering maskin är inte annorlunda än alla andra tatuering Barr--maskin set-up och användning förblir densamma.

Instruktioner

• För in nålen Magnum i sanitära röret av maskinen, genom "gevärspipa." Nålen kommer hänga ner under sanitära röret med peka av nålen baren i slutet.

• Fäst loopas slutet av nålen baren armaturen av maskinen. Dra åt skruven och lägga till ett gummiband, om nödvändigt, att hålla nålen platt och se till att nålen inte rör i sanitära röret under tatuering.

• Justera sanitära röret så att 1/16 till 1/32 tum av nålen visar. Mindre kommer att resultera i en ytlig tatuering som kan flagna bort, mer resultat i för djupt för en tatuering och skapar ärrbildning. Ansluta maskinen till strömförsörjningen och tryck på fotpedalen att testa.

• Förbereda din tatuering bläck genom att hälla små mängder av varje färg krävs till sanitära engångsmuggar. Doppa i slutet av Magnum nålen i bläck, Håll huden på området tatuera spända och börja din tatuering.