mynewspapers.net

Hur man använder en inhalator Steam att rensa Sinus problem

Hur man använder en inhalator Steam att rensa Sinus problem


Problem med bihålorna är smygande och kan ibland vara fel diagnos. En morgon sinus huvudvärk är ibland misstas för en migrän. Tilltäppta bihålorna kan leda till astma och andra andningsproblem. Receptbelagda läkemedel och over-the-counter avsvällande medel och antihistaminer hjälper efter att problemen har nått sin kulmen. En ånga inhalatorn är ett naturligt alternativ till kapslar och flytande avsvällande medel. Tillgängliga utan recept, denna enhet sänder lugnande steam att rensa täppt näsgångarna. Följ dessa steg om du vill veta mer.

Instruktioner

• Placera inhalatorn på en plan yta. Anslut den till ett eluttag.

• Lossa huven och kolla reservoaren. Se till att det var grundligt rengöras efter senaste användning. Om inte, skura det försiktigt med en mycket mild tvål och skölj.

• Fyll plast mätglaset med inhalator upp till den förtjänade. Kranvattnet är bra, men du kan använda flaskvatten.

• Aktivera enheten och Skjut temperatur kontroll ratten till önskad nivå. Märken av ånga inhalator, kan du behöva vänta i tre eller fyra minuter före ånga former.

• Placera din näsa och mun på flexibel plast masken om det finns eller nära den inhalator öppning vent. Andas normalt och låt ångan partiklar fullt infiltrera näsgångarna.